Torstaina 3 p Maalis. 1927

Olenko rakastunut sinuun Peku, en olisi uskonut jos joku olisi sanonut minulle esim. viime kesänä että vielä rakastun häneen. Mutta nyt - nyt uskon sen sillä ajatukseni liitelevät Aina hänen luonaan ja jokainen sydämeni lyönti huutaa häntä. Peku pidätkö minusta, rakastatko minua, oi vastaa siihen kysymykseen? Luulen ainakin sillä miksi tulet aina saattamaan minua iltamista kotiin ja miksi muutenkin tulet kanssani niinkuin eilenkin.

Olin Hilkan kanssa "Backuksella" ja tulit luokseni lähtiessäsi pois. Saatoimme Hilkan kotiin ensin ja sitten tulimme meille päin. Kävelimme kello 11 asti ja vieläkään hän ei olisi mennyt pois joten sain ajaa hänet. Mutta ei sittenkään. Minun piti mennä keittiön kautta sisälle, mutta en päässytkään sillä olivat sulkeneet jo oven joten tulin takaisin kadulle ja häne seisoi vielä portilla. Taas jäimme puhumaan vähäksi aikaa. Vihdoin tuuppasin hänet menemään mutta hän ei lähtenyt ennenkuin olin sisällä. Ovesta heilutin heivlä hänelle, miten söötti hän oli nostaessaan hattuaan.

Oi rakastan sinua kuinka monta kertaa haenkaan itselleni sanaa "rakastan". Olen niin onnellinen kiitos siitä Jumalle. Jos olisit luonani niin painaisin tuhat suudelmaa poskellesi. Et olet milloinkaan suudellut minua vielä suulle siitäpä tiedän että olet kunnon poika, ettet suutele joka tyttöä. Minulle jäi sinun silkkinenäliinasi ja toinen hansikkaasi mutta sinullahan on sen edestä minun kampani ja peilini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti