Maanantaina helmik 28 p.

Miten pidän Sinusta Peku. Οlet niin tavattoman kultainen. Pidätköhän sinä minusta - Oi Peku miksi muuten katsoisit minua niin - niinkuin eilenkin tanssiessa. Olin muuten eilen Suojeluskunta kilpailujen päättäjäisissä Libyn ja Hilkan kanssa. Peku, Vaaja ja Järvinen olivat myös siellä joten meillä oli erittäin hauska ilta. Ensimmäinen tanssin sain tanssia Pekun kanssa, kun ensimmäiset sävelet kajahti, niin hän kiiruhti heti minun tyköni.

(Lauantaina luistinradalla tuli Häggström hakemaan minua tanssiin, en tuntenut häntä ennestään, hän pyysi anteeksi että tuli pyytämään minua mutta kuin hän ei tiennyt ketä hän olisi pyytänyt esittämään niin hän tuli itse vain. Eilenkin hän tuli hakemaan minua kolme kertaa perätysten. Ei hän vallan hullumpi ole, kun hänet tuntee vaikka en ennen voinut sietää häntä.)

Tulimme Hilkka  & Vaaja, Liby & Järvinen, Peku & minä yhdessä pois. Hilkka & Vaaja erosivat meistä kulmasta. Liby tuli meille yöksi joten me toiset tulimme samaan suuntaan kaikki.

Peku miten pidänkään sinusta. Rakastan, voin sanoa että rakastan Sinua. Miten onnelliseksi tunsin itseni kun kiersit kätesi ympärilleni - oi Peku miten pidänkään sinusta, olet kaikki kaikessa minulle. Muistan aina sinun eiliset katseesi, miten ihanasti ja suloisesti katsoit minuun aina.

Kello ½ 3 i. p.

Tulin juuri ulkoa Hilkka tuli hakemaan minua. Nähin Sinut Peku. Tervehdit niin herttaisesti. Rakastan, rakastan sinua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti