12. VII. 26.

Hauskaa on minulla nykyään ollut. Lauantaina olin Jukolassa tanssiaisissa. Lähdin Airan kanssa 8 pinnalla sinne. Huugo oli myös siellä. Miksi näytti hän niin surulliselta koko illan. Libykin sanoi minulle että kuule Mirjam hän on niin surullinen, tule. Mutta en mennyt olin melkein koko illan Paavo Soinin kanssa. Hän on niin rakastunut minuun, minä puolestani pidän hänen tanssimisestaan. Hän suuteli minua tanssiessa usein kädelle ja poskelle. Luulen Inkerin ja Pekan huomanneen kerran koska he katsoivat niin pitkään. Kävin kävelemässä hänen kanssaan ulkona pari kertaa sillä en jaksanut olla sisällä senlaisessa kuumuudessa. En tiedä jos muiden oli mutta ainakin minun sillä sain tanssia niin paljon. Minua vähän harmitti kun hän, Vikkula ja eräs vaalea valkokaartista (en muista häne nimeään vaikka olen esitelty hänelle.) koko ajan lauloivat ja tanssittivat rinkiä ihan keskellä. Viimeisen valssin ja stepin ajaksi sammui sähkö ja silloin hän taas smekas minua. Istuessamme eräällä kivellä olisin toivonut Huugon olevan vieressä mutta melki heti haihtui se ajatus sillä kun hän oikein puristi ja suuteli minua suuteli huuliani, käsiäni vieläpä kaulalle, otsalle ja käsivarsilleni sateli hänen suutelojaan. Hän saattoi minut vanhalle kirkolle saakka siellä suuteli hän minua sanoessame hyvästi. Hän tahtoi minua, että olisin mennyt eilen Jukolaan taas mutta enhän olisi pääsyt millään kotoa. Vanhalta kirkolta tulimme autolla kaupungiin.

Eilen illalla olin puistoravintolassa tanssimassa. Vaalea ja tumma oli siellä. Tanssin heidän kanssaan. Pidän heistä molemmista, he ovat niin sööttiä. En ole nykyään ollut omalla rahalla ranssimassa minut on aina piffattu. Viikko sitten olin Pekka Allaksen ja Libyn kanssa sunnuntain viikko sitten olimme Aslakin kanssa.

Olin eilen illalla povarilla Essun kanssa, paljon hyvää hän povasi. Muun muassa että tulen menemään syksyllä kihloihin tai ainakin tarjotaan kihloja mutta ei ole varma jos otan niitä vastaan. Tällä viikolla pitäisi minun saada kirje joltakulta pojalta jossa puhutaan hyvin vakavia asioita. Minulla on paljon kavaljeriä jotka ovat perääni, mutta minun ei pidä huolia niistä vain yhdestä tuumasta hänen kanssaan on minun paras olla. Ja kaikkia muuta hän povasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti