Keskiviikkona 30.6.26

Olin sunnuntaina jukolassa Valkoisenkaartin konsertti tanssiaisissa. En puhunut kotona mitään että menen sinne. Lähdin Airan kanssa 8 junalla. Kotona luulivat vaan että menen Helinille. Tavattoman hauskaa siellä oli. Tapasimme siellä luutnanti X (en muista hänen nimeään) ja vänrikki Koivistoisen. Tulin esitetyksi heille päivällä sunnuntaina, olimme heidän kanssaan kaupungin hotellissa kahvilla.

Tanssia, tanssia sain jokaisen tanssin olin ihan uupunut väsymyksestä. Tulin tuntemaan erään ylioppilas Soinin tanssin hänen kanssaan hyvin paljon sillä pidin hänen tanssimisestaan. Helmer Elindmankin oli siellä eipä hän näkynyt ennää olleen vihainen siitä viimeisestä. Miellyin aika lailla ylioppilas Soiniin olisin tanssinut vaikka koko ajan hänen kanssaan. Hän olisi lähtenyt saattamaan minua mutta en voinut mitään, kun eräs toinen koko ajan vahtas minu ja en viitsinyt kieltää vaikka mieleni teki. Tulimme autolla kotiin suuressa tyttösakissa sillä olimme luvanneet että emme ota ketään saattamaan.

Eilen olin Libyn kanssa puistossa, juuri mennessämme salatietä Huugo näki meidät ja tuli heti seuraan. Tiellä nähimme Konowin ja hän huusi häntä.

Lähdimme soutelemaan samalla saatoimme Libyn kotiin ja tulimme jalkaisin kaupungiin. Lähdin heti Huugon kanssa tulemaan kotiin. Aslak jäi Libyn kanssa juttelemaan. Hän sai juosta sitten saadakseen meidät kiinni. Huugo olet merkillinen nytkin suutelit minua hyvästiksi vaikka vastustin löinkin sinua ja sittenkin vaan ihan väkisin suutelit minua. Huugo rakas olet minulle ollut mutta luulenpa tunteeni jo vähän haihtuvan, sillä huomaan että sinusta on jotain josta en pidä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti